Dhany vystoupí znovu v Česku

Dhany vystoupí znovu v Česku

Po třičtvrtě roce se v Česku opět představí se svým vystoupením italská zpěvačka Daniela Galli, neboli Dhany. Posledně se tak stalo na Oáze ve Vojkovicích, tentokrát ale míří do Čech.

Představí se v sobotu 20. března 2010 v klubu Roxet ve Skořenicích u Chocně. Z okolních vesnic je zajištěn svoz i odvoz autobusy.

Něco o Dhany:

Její kariéra se datuje přesně do poloviny 90. let, kdy se zaryla do povědomí jako dance-soulová zpěvačka ovlivněná americkým rnb, a to se singly Somebody Touch Me a Street Life, které nahrála společně se studiem KMC. Na svůj první sólový singl si musela počkat až do roku 1998, jmenoval se Dha Dha Tune a slavil úspěchy především ve Velké Británii; další singl o rok později se jmenoval Quiero Respirar. V roce 2000 krom svého třetího singlu Shut Up také nazpívala debutový song italskému projektu Mumm, ten se jmenoval I Wanna Be Free. O rok později pak ukázala své umění opět ve spolupráci s projektem KMC a songem I Feel So Fine a v té době se také její předešlý song Quiero Respirar stal velkým hitem v jižní Americe. Ten opravdový úspěch ale přišel až v roce 2004 díky spolupráci s Benassi Bros a albům Pumphonia a Phobia, ze kterých vzešly obrovské hity Hit My Heart, Make Me Feel nebo Every Single Day.


Autor: Lukáš | 21. 1. 2010 14.00 | 2173× | RSS: 17×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Dj Honza - 2. 2. 2010 17.11
    těším se na tuhle akcinu

    odpověz
  2. Matess - 11. 3. 2010 16.18
    Jo, ale přijede do Roxetu ne do Maximu heh.

    odpověz
  3. Lukáš - 14. 3. 2010 16.03
    Díky, opraveno.

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény