Zpěvačka Dhany v ČR!

Zpěvačka Dhany už příští týden ČR!

Italská zpěvačka Daniela Galli, neboli Dhany přijede už příští pátek 5. 6. 2009 do Česka, konkrétně se představí na diskotéce Oáza ve Vojkovicích u Brna.

Její kariéra se datuje přesně do poloviny 90. let, kdy se zaryla do povědomí jako dance-soulová zpěvačka ovlivněná americkým rnb, a to se singly Somebody Touch Me a Street Life, které nahrála společně se studiem KMC. Na svůj první sólový singl si musela počkat až do roku 1998, jmenoval se Dha Dha Tune a slavil úspěchy především ve Velké Británii; další singl o rok později se jmenoval Quiero Respirar. V roce 2000 krom svého třetího singlu Shut Up také nazpívala debutový song italskému projektu Mumm, ten se jmenoval I Wanna Be Free. O rok později pak ukázala své umění opět ve spolupráci s projektem KMC a songem I Feel So Fine a v té době se také její předešlý song Quiero Respirar stal velkým hitem v jižní Americe. Ten opravdový úspěch ale přišel až v roce 2004 díky spolupráci s Benassi Bros a albům Pumphonia a Phobia, ze kterých vzešly obrovské hity Hit My Heart, Make Me Feel nebo Every Single Day.

I ty si budete moct vychutnat na živo už v pátek 5. 6. 2009 na Oáze ve Vojkovicích (mapa). Bude se hrát venku i vevnitř, k dispozici budou čtyři bary, rychlé občerstvení, speciality na grilu a dvě terasy pod širým nebem. Vstup na akci je do půl desáté za 130 Kč, později pak za 160 Kč. Předprodej vstupenek pak probíhá na pokladně klubu do soboty 23.května nebo do vyprodání (pouze 100 ks), a to jen za 99 Kč. Otevřeno je od 20.00.

Soutěžit o vstupenky můžete také v průběhu příštího týdne na brněnském Free rádiu 107 FM.


Autor: Lukáš | 28. 5. 2009 22.33 | 2429× | RSS: 4×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény