Zremixujte Insane a vyhrajte Pioneer

Zremixujte Insane a vyhrajte Pioneer

DJs From Mars připravili zimní soutěž o 5 nejlepších remixů jejich aktuálního songu se zpěvačkou Fragmou - Insane (In da brain). Až do 15. prosince máte šanci se předvést - a ceny jsou dost lákavé: vítězné remixy vyjdou v rámci exklusivní fan editace na iTunes a ten úplně nejlepší získá úplně nový Pioneer DJM-250!

Stačí si stáhnout vokály songu a pak se řídit jednoduchými pravidly (jsou převzata z Facebookové aplikace DJs From Mars):

  1. Remix můžete vytvořit v jakémkoliv hudebním stylu.
  2. Hotový remix pošlete na contest@djsfrommars.com. Soubor mp3 by neměl být větší než 10 MB.
  3. Soutěž probíhá od 17. října do 15. prosince 23.59.
  4. Výherní remixy budou součástí officiálního vydání "Fans Remix Contest", které bude dostupné v internetových obchodech.
  5. Diskvalifikovány budou všechny remixy, v nichž bude užita část jiného díla, které je chráněno autorskými právy. Volně dostupné samply, vzorky, hudební smyčky nebo samozřejmě své vlastní zvuky použít můžete.
  6. Odesláním remixu souhlasíte s tím, že se stává právním vlastnictvím vydavatelství Dance and Love. V případě výhry pak budete dotázání na remix v kvalitě 44100 kHz ve wav kvalitě.
  7. Ve zbylých bodech se hovoří jen o neoprávněném kopírování, o tom, že DJs From Mars ani Dance and Love nenesou žádnou odpovědnost za případné škody způsobené účastí v soutěži, dokonce ji nenesou ani za smrt! A posláním remixu souhlasíte se všemi pravidly.

Tak hodně štěstí!


Autor: Lukáš | 1. 12. 2011 14.00 | 2567× | RSS: 44×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény