Zremixujte Come Back To Me od Grax

Zremixujte Come Back To Me od Grax

Belgicko-francouzská trojice Grax a vydavatelství Italo Rumble Digital dává komukoliv možnost zremixovat song Come Back To Me a dvěma vítězům jistotu oficiálního vydání jejich remixů.

Jak se zúčastnit? Napište email na info@italorumbledr.com a požádejte o vokály songu. S nimi vytvořte remix jakéhokoliv svého oblíbeného hudebního stylu v libovolné rychlosti BPM. Nesmíte však použít žádné části jakéhokoliv již existujícího songu, vše musíte vytvořit sami. Zakázáno je také vystavit hotový remix na MySpace, Facebooku, YouTube, SoundCloudu a obdobných serverech. Nakonec výsledek pošlete do 18. srpna ve formátu mp3 a kvalitě 192 kb/s opět na info@italorumbledr.com a připojte své jméno, příjmení a emailovou adresu.

Dva vítězové najdou své remixy v oficiálním vydání, které se objeví i ve známých obchodech jako Beatport, iTunes, Juno Download nebo DJShop. Podívat se můžete na vztahující se událost na Facebooku nebo na stránky Italo Rumble Digital.


Autor: Lukáš | 19. 7. 2011 10.16 | 3066× | RSS: 49×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény