Začalo hlasování do DJ Mag Top 100 DJs 2011

Začalo hlasování do DJ Mag Top 100 DJs 2011

Pokoří někdo Armina Van Buurena, který je už 4 roky po sobě nejoblíbenějším DJem světa? Každoroční celosvětová anketa časopisu DJ Mag nazvaná Top 100 DJs nám to letos na podzim prozradí. A od dnešního dne do ní můžete hlasovat.

Tentokrát je hlasování vytvořeno na jiném principu než v předchozích ročnících. Asi z důvodu lepší kontroly a vyselektování falešných hlasů je možné hlasovat pouze přes Facebook. Speciální aplikace, které musíte povolit přístup ke svým údajům, vám pak umožní hlasovat pro 5 svých nejoblíbenějších DJů pro letošní rok. Kdo nemá Facebook, zúčastnit se nemůže, a dá se očekávat, že někdo nebude chtít aplikaci povolit přístup ke svému účtu, a tak se ankety taktéž vůbec neúčastní. Jak to zamíchá s letošními výsledky, to se dozvíme jako vždy v říjnu.

Z italských DJů byl loni nejúspěšnější Benny Benassi, skončil na 26. místě - připomeňte si loňské výsledky v italské muzice. Kdo se tam dostane letos, to je jen na vašich hlasech.


Autor: Lukáš | 27. 7. 2011 18.00 | 3147× | RSS: 114×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény