Videa Preziosa z Karlových Lázní

Videa Preziosa z Karlových LázníVidea Preziosa z Karlových LázníPo pár dnech od vystoupení Preziosa na diskotéce Karlovy Lázně v Praze pro vás máme první videa, která poskytl crittur, díky :). Pokud nějaké taktéž máte (fotky, či videa) a chcete se podělit, neváhejte nám je zaslat. Taktéž si můžete prohlédnout podpis a "letáček", stačí kliknout na malé obrázky po stránách.



Autor: Lukáš | 1. 11. 2005 21.52 | 2656× | RSS: 0×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Tomáš - 2. 11. 2005 15.36
    jede nekomu gi gi agostino z boby BRNA?nejdou mi ty videa vubec spustit,muze mi nekdo poradit?

    odpověz
  2. Lukáš - 2. 11. 2005 16.17
    Jak jsem již psal v jiné diskuzi (nechápu, proč píšeš tentýž dotaz na dvě místa, ač jsem ti na jednom už dávno odpověděl), stáhni si kodeky pro přehrávání Quick Time formátu. Nebo rovnou můžeš zkusit "Ace Mega Codecs Pack" (najdeš na stahuj.cz), který podporuje 99% všech dostupných formátů zvuku i videa ;).

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény