U Gabryho můžete stahovat muziku. Pokud jste z Itálie

Na Gabryho webu můžete stáhovat muziku. Pokud jste z Itálie

V poslední době Gabry Ponte spustil na svém webu blog. Na něm nenaleznete žádné zásadní informace, ale najdete tam možnost stáhnout si skvělý mash up, který Gabry hraje ve svém pořadu Gabry2o, a to Black Eyed Peas - I Gotta Feeling vs. Never Leave You Alone.

Song si však můžete stáhnout až poregistraci a především po zaslání sms, kterou je ale možné poslat pouze v Itálii.  My však pro vás máme exklusivně odkaz, i když nejste z Itálie: http://gabryponte.com/?dl_id=6. Pro stažení musíte jen být na Gabryho webu zaregistrováni a přihlášeni; a při změně čísla v odkazu je možné stáhnout ještě například song Goldsylver - i know you better.


Autor: Lukáš | 1. 12. 2009 17.23 | 2639× | RSS: 45×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Magor - 5. 1. 2010 15.03
    dik stahl sem si ji...perfecto !!!

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény