Spankers vystoupí čtyřikrát v Česku!

Spankers vystoupí čtyřikrát v Česku!

Italská dvojice Paolo Ortelli a John Biancale neboli Spankers, kteří na podzim roku 2009 vyrukovali s megahitem Sex On The Beach, chystají v nejbližší době celkem 4 vystoupení v Česku. Dvě v Čechách, dvě na Moravě.

  • Poprvé to bude už tento pátek 22. ledna v kulturním středisku Bůrovce v Topolné u Uherského Hradiště. Vstup je v předprodeji za 170 Kč, na místě za 200 Kč. Akci bude doprovázet diskotéka rádia Kiss Publikum a několik dalších lokálních DJů.
  • Podruhé se Spankers představí hned o den později 23. ledna na jiné straně republiky, a to v klubu Relax v Kasalicích kousek od Pardubic. Zde je vstup pouze za 99 Kč. I tohle je akce jednoho z Kiss rádií, konkrétně Kiss Delta, a během večera zahrají i další místní DJové. Pokud přijdete do půl desáté, dostanete uvítací drink zdarma. Na diskotéku jezdí i svozy autobusem.
  • Potřetí Spankers zahrají po necelé měsíční pause, a to 19. února. Tato dvě vystoupení začnou opět na Moravě - v Disco Veset v Hrušovanech nad Jevišovkou. A zde je nejlevnější vstup ze všech čtyř - je zdarma. Informace na webu diskotéky se změnila, vstup je za 130 Kč. O vstupenky zdarma můžete soutěžit v průběhu února na brněnském Free rádiu 107 FM.
  • Poslední vystoupení se uskuteční 20. února v KC Karlov v Benešově, kde nedávno vystupovali Italobrothers. Cena vstupu zatím není známá, ale vzhledem k tomu, že je na webu diskotéky napsáno, že se bude soutěžit o vstupenky, zdarma nebude.

Na všech čtyřech vystoupeních Spankers určitě představí svůj hit Sex on the Beach, otázkou však je, jak moc Paolo Ortelli osloví návštěvníky svými dalšími hity, které tu vesměs nikdo nezná. Z projektu Spankers se totiž minimálně v ČR stala pouze rychlokvaška. Letos měl však společně se svým kolegou, který si říká LucaD (Luca De Gregorio), určitě ještě minimálně jeden hit, který posluchače potěší, a to Billie Jean, který oba udělali dohromady pod přezdívkou Paul & Luke a který stejně jako Sex on the Beach nazpíval kanadsko-italský zpěvák John Biancale. Za zmínku také ale určitě stojí hit z konce roku 2008 od této trojice, to byla předělávka slavného hitu Fable z 90. let od Roberta Milese, nyní jako Feel Me. Samotný Paolo Ortelli bodoval už v roce 2006 s hitem Candy Toy, který nazpívala zpěvačka Alyxa. A zpěvák John Biancale nahrál loni hit Up & Down, předělávku hitu od Billyho Mora z roku 2001.


Lukáš | 17. 1. 2010 1.43 | Aktualizováno: 8. 2. 2010 13.11 | 3961× | RSS: 19×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. PETO - 18. 2. 2010 17.16
    Italo je super

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény