Soutěž o nej remix songu My Star

Soutěž o nej remix songu My Star

Až do 5. prosince se můžete zúčastnit soutěže o nejlepší remix songu My Star od trojice Mariano & Marco vs. DPJ (song můžete znát z předchozích týdnů z hitparády ITDC), kterou pořádá vydavatelství Italo Rumble Digital.

Stačí napsat na remixcontest@italorumbledr.com, odkud dostanete zpět odkaz ke stažení vokálů. Pak už je na vás, abyste vytvořili remix v jakémkoliv stylu, který si zvolíte. Nesmíte ale použít vokály nebo části jiných již existujících songů nebo songů chráněných autorskými právy. A zakázáno je i remix kdekoliv zveřejňovat před vyhlášením výsleku. Svůj remix pak už jen stačí ve formátu mp3 a kvalitě 192 kb/s nahrát na sendspace.com a poslat odkaz emailem na remix@italorumbledr.com. Nezapomeňte připsat své jméno, příjmení a emailovou adresu.

Vítězové budou celkem dva a vítězné remixy budou vydány v rámci remixové edice My Star, která se objeví ve všech známých internetových obchodech s muzikou - jako Beatport, iTunes, Juno Download nebo Djshop.


Autor: Lukáš | 19. 11. 2011 11.00 | 2851× | RSS: 35×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény