První singl Bloom 06 zní v rádiu

Bloom 06

Jak jsme vás již dříve informovali, tak dva bývalí členové Eiffel 65, Maurizio Lobina a Gianfranco Randone, nedávno založili novou skupinu Bloom 06. A 1. září se objevil v italských rádiích jejich první singl "In the city" (mimochodem ukázku a text tohoto songu si můžete poslechnout na jejich oficíálních stránkách).


Jak jsme se domnívali, jedná se o předělávku dříve zveřejněné písně ještě se jmenovkou Eiffel 65 a to "Living In My City". Ovšem máme pro vás dobrou zprávu, píseň není uplně stejná, ale došlo nejen k mírnému předělání melodie ale přibyl zpěv, který již není až tak syntetický, jako tomu bývalo za dob Eiffel 65, ale je více reálný. Samozřejmě, že je částečně poupraven, ale to není nic zvláštního - je jen málo zpěváků, kteří na svém CD nemají nijak upravovaný hlas.


Hudba v písni "In The City" připomíná ještě styl Eiffel 65 z dob jejich třetího CD s názvem Eiffel 65. Nechci soudit, ale v hudbě je znát absence Gabryho, ale na to si už musíme prostě zvyknout.


Končí doba Eiffel 65, jak je známe, a začíná doba Bloom 06. Já jsem sice mezi s sebou tyto dvě seskupení porovnával, ale asi by se porovnávat neměli. Jde prostě o něco jiného a hlavně nového, tak se nechme překvapit, co pro nás za hudební "lahůdky" Bloom 06 přichystají.


Autor: Bulva | 1. 9. 2006 22.25 | 2632× | RSS: 67×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény