Prezioso na m2o: In Action!

Prezioso na m2o: In Action!

Od pondělka běží na vlnách rádia m2o upoutávka na nový pořad Giorgia Preziosa s názvem In Action. Rádio tak rozšiřuje už tak dosti velké řady italských DJů na něm působících. Giorgia si můžete „In Action“ vychutnat poprvé už tuto sobotu 6. října od 5. do 6. hodiny odpolední. A pak každou další sobotu ve stejnou dobu.

V 18 hodin ale určitě rádio ještě nevypínejte, během zbytku večera totiž zahrají své sety ještě Promiseland, Danijay, Roberto Molinaro, DJ Ross a Provenzano DJ — tedy muzika vhodná na takovou malou domácí sobotní párty. (Viz sobotní program.)

Dle stylu hudby, který Giorgio hraje v pořadu Discoball na rádiu Deejay (kde i nadále zůstává uvedený), se dá očekávat, že se bude jednat o hodinu ve stylu house a elektro muziky. Ale třeba nás Prezioso překvapí!

Aktualizováno: pokud to v sobotu nestíháte, můžete si pořad kdykoliv zpětně poslechnout v m2o reloaded.


Autor: Lukáš | 3. 10. 2007 20.18 | 2538× | RSS: 7×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. DJ Michael J. - 4. 10. 2007 11.31
    To je super....Na to se vazne moc tesim.....

    odpověz
  2. Djj Honza - 9. 10. 2007 15.36
    Já též !

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény