Prezioso feat. Marvin - Touch Me

Prezioso feat. Marvin - Touch Me

Po roce se na taneční scénu vrací Prezioso s Marvinem; jejich nový singl nese název Touch Me. Vyjde u labelu Time/Propaganda a na pultech obchodů se objeví ve třech verzích: Eddie Thoneick Remix, Alex Martelo Remix a Salvo Corsaro Remix.

Fandy této léty prověřené formace však nepotěší, že se jedná už pouze o produkci Andrea Preziosa s Marvinem. Giorgio se v posledním roce věnuje spíše spolupráci s Libexem a produkuje elektro-houseovou hudbu.

Nicméně už ani od Preziosa s Marvinem italský vítr nevane — tato novinka se nese v elektro-pop stylu. Ukázku si můžete poslechnout na jejich myspace.


Autor: Lukáš | 12. 5. 2007 12.45 | 3679× | RSS: 26×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Noisemaker ICQ:448415715 - 30. 5. 2007 19.06
    no nevim co si o tom myslet...docela dobry ale to co delali driv bylo mnohem lepsi...

    odpověz
  2. Daniel - 18. 6. 2007 10.19
    je to zase uplně něco jineho podle mě to ujde ale už to taky neni ono souhlasim

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény