Out of Mind skončilo, nastupuje Provenzano DJ Show

Out of Mind skončilo, nastupuje Provenzano DJ Show

Jako každý rok, i toto září se program rádia m2o dočkal mnoha změn. Po několika letech končí pořad Out of Mind a místo něj vysílá Provenzano DJ tuto každodenní dvouhodinovku pod novým názvem Provenzano DJ Show. Společně s ním pořad připravují Davide Borri, Gaia Bolognesi a Lizzy B. Začíná o hodinu později, tedy v 16 hodin. Každou sobotu si pak můžete v ten samý čas vychutnat speciální vydání s názvem Provenzano Dj Show ft Ranucci & Pelusi pres. The Clash.

Další novinkou je sobotní vydání Gabry2o, Gabryho si tedy nyní můžete vychutnávat 6 dní v týdnu, a to vždy po 18. hodině.

Příznivci stylu trance pak mohou ladit každou sobotu v 9 večer, kdy staruje vyhlášené A State of Trance Armina Van Buurena.

Za znímku taky rozhodně stojí pořad In Action, který připravuje Giorgio Prezioso. Ten se z víkendových časů přesunul na každé všední a sobotní odpoledne od 15. do 16. hodiny.

Stejně tak se ze sobotního večera do všednodenního odpoledne vyšvihl DJ Ross se svým The Bomb, poslouchejte od pondělí do pátku po 13. hodině.

Zcela zrušen byl naopak Danijayův pořad Chemical Area a třeba sobotní Song Selecta v podání Promiselandu přesunuto na nedělní odpoledne.

A pokud se chcete po ránu pořádně probrat a rozhýbat, vřele doporučuji k poslechu pořad M To Go, který startuje v 7 ráno. Ke vstávání vás naladí Leandro Da Silva a Simone Girasole.

Souhrn pořadů, které by vám rozhodně neměly uniknout, najdete na samostatné stránce.


Autor: Lukáš | 24. 9. 2008 18.03 | 2113× | RSS: 3×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. DJ Michael J - 25. 9. 2008 7.25
    Gabry hraje i v sobotu....

    odpověz | Odpovědi: Lukáš [2],
  2. Lukáš - 25. 9. 2008 8.30
    Odpověď pro DJ Michael J [1]: Díky za upozornění, doplním :-).

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény