Molella v Praze: červen, Karlovy Lázně

Molella v Praze: červen, Karlovy LázněUž za pár dní přijede do České republiky další známá hvězda italské taneční scény. Je jí známý DJ Molella, který vydává hity už 12 let a 9. června poprvé přijede konečně zahrát také do České republiky! Vystoupí v pražské diskotéce Karlovy Lázně (Novotného Lávka, Praha 1 - mapa). Celým večerem bude provázet DJ Jiří Cívka. Bližší informace připravujeme.


Autor: Lukáš | 28. 5. 2006 12.53 | 3039× | RSS: 14×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. DJ HONZA - 29. 5. 2006 13.45
    jsem rád že se mi můj sen zdařil,povat Molellu,ale jedině díky Karlovkám,taky jim moc děkuju,že vydrželi moje neutichající prosby,ještě je ve hře Gabry,Prezioso a zase Floorfilla,a možná Danijay a Dj Ross.Ciao a Tutti !

    odpověz
  2. JUV - 30. 5. 2006 15.11
    já bych dal zase Gabryho ten byl luxusní a floorfilla taky

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény