Molella představuje letní hit: Desire

Molella představuje letní hit: Desire

DJ Molella, který brázdí italské taneční parkety již pěknou řádku let (začínal již ve 14 letech) a má za sebou hity jako Discotek People, TVAB, Sunshine, Tell Me, Love Last Forever, Baby, Magia a mnoho dalších, vydává zcela nový hit pro letošní léto. Jmenuje se Desire a obsahuje pro Molellu typický chytlavý vokál a podmanivou melodii. Škoda snad jen je, že se opět jedná o houseově laděnou skladbu, pravý italodance v dobách TVAB mu snad šel přece jen o něco lépe.

Tenhle s největší pravděpodobností budoucí letošní letní hit si můžete poslechnout jednak v pořadu DiscoBall, který vysílá pravidelně každou neděli ráno na italském rádiu Deejay, a jednak i na jeho MySpace. Tam se také mimojiné dozvíte, že tento nový singl není jediný jeho aktuální počin. Molella se dal i do remixování a výsledkem je remixová verze hitu od Boba Sinclaira s názvem Give a lil' love.


Autor: Lukáš | 10. 8. 2007 10.53 | 2989× | RSS: 11×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. DJ HONZA - 12. 8. 2007 10.15
    Nj jsem na to zvědavý,škoda že už není forum,přeci jen jsem doufal že bych na to udělal nějakou masivní reklamu aby opět ožilo,no nic každopádně díky za stálé info

    odpověz
  2. Lukáš - 12. 8. 2007 10.48
    Odpověď pro Lukáš [2]: Možná ještě bude, rozhoduju se, co s ním. Do konce prázdnin se určitě rozhodnu :).

    odpověz | Odpovědi: Lukáš [2],
  3. Discogio - 13. 8. 2007 5.34
    singlovka Bob Sinclar feat. Gary Nesta Pine - Give a lil love (The Italian Remixes) s oním remixem od M vyšla už kolem začátku dubna ;)

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény