Mariucch a Peter DJ uvádějí: ItaloStyle

Mariucch a Peter DJ uvádějí: ItaloStyle

Od konce září má další dvojice vynikajících italských DJů svůj vlastní rádiový pořad, a to hned na dvou rádiích současně. 27letý Benedetto Lombardo neboli Mariucch a 22letý Piero Fazio neboli Peter DJ se znají už od roku 1998 a spolupráci navázali v roce 2006.

Jejich nový pořad se jmenuje ItaloStyle a můžete jej poslouchat každý týden vždy v sobotu v pravé poledne na rádiu Insieme a v ten samý den v 18 hodin na rádiu Italian Dance Network. Přímé odkazy na poslech obou rádií po internetu najdete v sekci Rádia a TV.


Autor: Lukáš | 12. 10. 2008 10.11 | 2068× | RSS: 4×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. ITALOSTYLE - 3. 11. 2008 8.55
    potete scaricare la puntata d ITALOSTYLE di sabato 1 novembre su www.radionsieme.it nella sezione podcast alla voce italostyle.
    In studio DJ SANNY J - D@NY 85 - MARIUCCH - PETER DJ. In collegamento telefonico DJ GIO...

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény