m2o reloaded: Gamepad, s2on, In action a další pořady

m2o reloaded: Gamepad, s2on, In action a další pořady

Ode dneška si až na pár výjimek můžete poslechnout opravdu všechny pořady z m2o v záznamech v m2o reloaded. Přidáno jich bylo hned 11!

Pokud jste propásli první sobotní In Action v režii Giorgia Preziosa, máte možnost si jej zpětně poslechnout. Stejně tak i sobotní s2on, víkendový The Switch Fabia Amorosa, nedělní hodinu plnou starší i nové italské taneční muziky — Gamepad, „posh style“ v podání Chiary Robiony a jejího Boulevardu Robiony; pak houseové a elektro pořady: Stardust Paola Bolognesiho, Stardust in Love Massimiliana Troianiho, In da house, G.D.C. DJek Chiary Robiony a Reneè La Bulgary, Elektroset a Millybar.

Pokud chcete mít nějaký záznam i u sebe doma, přečtěte si článek Jak stahovat z m2o reloaded. Nyní si můžete vybírat z již 25 pořadů:


Autor: Lukáš | 10. 10. 2007 20.00 | 2860× | RSS: 101×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. MaxiMC - 12. 10. 2007 12.21
    Škoda, že tam nejsou starší záznamy pořadu Speed :/

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény