m2o mění program, Gigiho střídá Gabry!

m2o

Jak už jsme včera avizovali, rádio m2o mění od 5. března programové schéma pro všední dny – a máte se opravdu na co těšit! Jak uvedl Provenzano DJ na svém blogu, m2o mění programové schéma každým rokem a snaží se nestát rádiem, které bude pořád stejné. Zde jsou prozatím známé změny v programu:


  • V 11 dopoledne představí Fabio Amoroso svůj nový pořad s názvem „m2o The Switch - what was new and what is new!“, který bude vysílán od pondělí do soboty – a pokud bude tak dobrý, jako jeho loňské prázdninové Amoroso's bitch, bude opravdu co poslouchat.
  • Po poledni nastoupí Chiara Robiony s dvouhodinovým BIP!
  • Ve 2 odpoledne zahraje Gigi D'Agostino své Il Cammino, které se přesouvá z 18. hodiny.
  • Provenzano DJ naváže stálicí v programu m2o, a to klasickou dvouhodinovkou Out of Mind plnou evropských tanečních novinek.
  • Pátá odpolední zůstává beze změny – m2online.
  • Po 18. hodině se na m2o objeví Gabry Ponte ve svém novém pořadu GABRY2o, střídá tak Gigiho v tomto prime-timovém čase a stává se jednodznačným tahákem nového programu.
  • Po sedmé večerní zůstává Real Trust a Roberto Molinaro.
  • V 8 hodin začne mírně modifikovaný pořad Tribe, a to Tribe online, který se stává jakýmsi mixem pořadů Tribe a m2online.
  • Tranceová dvojka Mazza a Martinelli bude hrávat Trance Evolution po deváté večer.
  • Chemical lab bude přesunut na víkend, a nahradí dosavadní Chemical land pod novým názvem Chemical area. Bohužel, Promiseland jej budou mixovat pouze do konce března. Prozatím je Chemical land přemístěn už na sobotní 18. hodinu odpolední.
  • Některé další pořady také změní své vysílací časy, například všední odpolední ZeroDB se přesune na nedělní osmou hodinu.

Jakmile bude obnoven kompletní program na stránkách m2o, přineseme zbývající informace.


Gabry2o

Lukáš | 27. 2. 2007 22.30 | Aktualizováno: 5. 3. 2007 15.33 | 3401× | RSS: 13×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Sonito Con Note - 28. 2. 2007 18.22
    No tag to je fakt na hov..Starej program byl lepší alespoň co se týče dagiho il cammina...teď je to na nic...pěkně to pokazili...GiGiho il cammino by bylo lepší poslouchat v 18:00 jako vždy...

    odpověz
  2. DJ Radizz - 28. 2. 2007 20.16
    Obecně lze M2o jen pochválit, že program pravidelně mění a nechce se "zaběhnout" na nějakém stereotypu.

    Prakticky mi tam ten Gabry ale taky nesedí. Vyjadřuji jen svůj názor ! ale Gigi mi na tu šestou opravdu hrál do noty.

    Takže nebuďme apatičtí a nestěžujme si jenom v hospodě, jak je naším dobrým českým zvykem. Pokud se nám něco nelíbí, ozvěme se! Slušně ale ozvěme se!

    Programový ředitel M2o bude jistě potěšen, že má posluchače až z ČR; a kdo ví, když nás nespokojených bude povíc - třeba i něco změníme.... ;)

    Ciao

    odpověz
  3. ++JeSuS++ - 28. 2. 2007 23.18
    No já nevím, ale já jsem docela potěšen..přeci jen Cammino bylo hodně na jedno brdo, jak hrál Gigi denně, takhle to Gabry aspon trochu osvěží...i když kdyby byl až od 16:00 třeba, taky bych byl radši. takhle mám někdy školu.

    odpověz | Odpovědi: petr [5],
  4. lucy - 1. 3. 2007 19.13
    No ja nevim ale GIGI me tam sedel rozhodne lip ..to: ++JeSuS++ vsak Gabry se s tema novinkama taky moc nepretrhne uvidis mozna jen ze zacatku ...nikomu to nevnucuju ale GIGIHO CAMMINO bylo lepsi kdyz bylo v 18:00

    odpověz
  5. petr - 1. 3. 2007 21.21
    Odpověď pro ++JeSuS++ [3]: No myslím že když bude teď vysílat Gabry každej den tak to bude podobně "na jedno brdo" jako teď Cammino a ta 14 hodina je dost na nic, kdybysme tak aspoň slyšeli Gigiho občas v Tribe jako to bylo dříve

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény