Linus z Deejaye má pod kontrolou i m2o

Linus z Deejaye má pod kontrolou i m2o

Linus, pravým jménem Pasquale Di Molfetta, se narodil v roce 1957 v Miláně. V rádiu začínal už v roce 1976; od roku 1984 pracuje v radiu Deejay a současně se objevuje i v Deejay television. Roku 1991 začíná vysílat pořad Deejay chiama Italia, který můžete slýchat i dnes, po 16 letech (v roce 1998 se k němu přidal Nicola Savino). 10 let po příchodu na Deejay, roku 1994, se stává programovým ředitelem rádia. V roce 1996 vydává knihu Linus Chiama Italia, což je sbírka příběhů, kuriozit a historek od posluchačů. V prosinci roku 2004 vydává film Natale a Casa Deejay, ve kterém si zahráli i Gabry Ponte a Prezioso a jehož bylo prodáno 200.000 kopií. V témž roce vydává i další knihu s názvem E qualcosa rimane a vrací se do televize — na stanici Rai Due s pořadem Notti Europee: I Figli di Eupalla.

V současné době si jej můžete naladit každý den od pondělí do neděle mezi desátou a dvanáctou hodinou v Deejay chiama Italia a každé pondělí v pořadu Cordialmente o půl jedenácté večer.

Nyní Linus expanduje i na dvě další italská rádia: m2o a radio Capital. Cílem není nic jiného než zvýšení popularity a poslechovosti rádií. Capital by se mělo v očích posluchačů presentovat jako „svěží a dospělé“ a m2o „mladičké“. Tomu bude odpovídat i cílení na posluchače.

V radiu Capital se Linus angažoval už při jeho startu před deseti lety, dle vlastních slov je to tedy pro něj „návrat domů“ a dřívější zkušenosti by mu měly pomoci. Naopak m2o je pro něj výzva do budoucna; dle posledních průzkumů se poslechovost zvedla o 30 %.


Autor: Lukáš | 6. 5. 2007 11.33 | 2271× | RSS: 17×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény