Karmah - Tom's Diner

Karmah - Tom's Dinner

Co takhle se najíst v Gabryho bistru? Zpěvačce Elise a rapperovi Julymu B se tohle „splnilo“ ve videoklipu k novému singlu Tom's Diner, který vyšel před pár dny — Gabry Ponte v něm hraje Toma, majitele Tom's dinner, který zpěvačce Elise nedolije ráno kávu, neboť běží za neznámou slečnou vcházející do bistra, zdraví se s ní a líbá ji; Elisa si tedy nalévá sama, ale jen mléko.

Originálem tohoto singlu je slavný hit ze začátku 90. let od Susanne Vega.

Novinku od projektu Karmah, za kterým stojí Gabry Ponte a Blisscorporation, si můžete objednat za necelých 7 Euro na CD v pěti verzích na Self.it, videoklip můžete zhlédnout na Youtube.com.


Autor: Lukáš | 6. 6. 2007 20.02 | 3297× | RSS: 20×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Tobolka - 7. 6. 2007 10.18
    Nekdy opravdu kroutím hlavou nad aktualností některých příspěvků. Vždyt tento videoklip byl vydán už před více jak 8 měsíci.

    odpověz | Odpovědi: Lukáš [2],
  2. Lukáš - 7. 6. 2007 15.37
    Odpověď pro Tobolka [1]: Podívej se na datum vydání maxáče na Self.it. Je starý týden; že ty sis to stáhl někde na warez fóru už loni, to nikoho nezajímá; a je to logické - píseň se již objevila na jejich albu. Každopádně jsem čekal, že se někdo takto ozve... Můžeš uvést další "některé" příspěvky?

    odpověz
  3. Tobolka - 9. 6. 2007 14.19
    No tak hovoříme li o vidoklipu,na MTV a Viva, byl vysílán před velkou řádkou měsícu. Podíváteli se na odkaz na YouTube, který zde udáváte, na datum kdy tento videklip zde byl pridan je to srpen. Chápu že singl mohl byt vydán až ted, ale videoklip už se nějakou dobu vysílá

    odpověz | Odpovědi: Lukáš [4],
  4. Lukáš - 9. 6. 2007 19.48
    Odpověď pro Tobolka [3]: Jo, klip je z loňska, a? Nerad píšu jen že „vyšlo to a to“, ale když je to možné, snažím se k tomu ještě něco dopsat. Mimochodem — podobně si můžeš stěžovat i na Dancerii, kde je to uvedeno jako novinka ;).

    Jinak by mě zajímalo, nad kterými dalšími příspěvky kroutíš hlavou…?

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény