Italský investor odchází z Rádia Deejay

Jsou tomu více jak tři roky, co italský investor EleMedia koupil tehdejší pražské Bonton rádio. Během této doby se název stanice změnil přes Bonton rádio Deejay až na současné Radio Deejay. Vypadalo to, že se u nás s taneční muzikou v éteru začalo blýskat na lepší časy, sobotní večery totiž začaly patřit programům vysílaným kolegy v Itálli, i když s odstupem několika týdnů či měsíců po jejich původním odvysílání.
Před několika měsíci byla ale Radiem Deejay oslovena skupina Lagardere se sídlem ve Francii, která u nás vlastní Frekvenci 1, Evropu 2, společnost Regie Radio Music a mediálně zastupuje některá další česká rádia. Po rámcových jednáních byla žádost o změnu vlastníka předložena Radě pro rozhlasové a televizní vysílání ke schválení. Ta ji minulý týden schválila a Lagardere se stává 100% vlastníkem Radia Deejay.
Jaké bude mít tato změna dopady na posluchače?
"V krátkodobém horizontu nebude mít tato akvizice na vlastní běh rádia bezprostřední vliv. Postupně však přistoupíme k pevnějšímu začlenění tohoto rádia do naší skupiny," říká Michel Fleischmann, prezident skupiny Lagardere Active Radio International CZ. Je tedy možné, že bude rádio do budoucna zaměřeno jen na taneční hudbu. Rozhodnout by se mělo během několika měsíců.

Zdrojem je server RadioTV.cz.


Autor: Lukáš | 2. 12. 2005 21.03 | 2906× | RSS: 0×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Schnio - 5. 12. 2005 18.05
    No tak to by bylo super. Skoda ze tu v cechach neni M2o, protoze to mi prijde lepsi nez Deejay.

    odpověz
  2. DJ Radizz - 5. 12. 2005 18.15
    Trošku jsem tu problematiku sledoval a ta programová změna k ryze tanečnímu formátu je vysoce pravděpodobná.
    Už jenom kvůli tomu, aby Rádio Deejay programově nekonkurovalo Evropě 2 nebo Frekvenci 1 ;)

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény