Italobrothers chystají nový singl: Stamp On The Ground

Italobrothers chystají nový singl: Stamp On The Ground

Němečtí Italobrothers (Zacharias Adrian, Mathias Metten a Christian Müller), kteří za sebou již mají hity jako The Moon, Moonlight Shadow nebo Where Are You Now?, připravují nový hit pro letošní rok. Nejdříve se myslelo, že to bude hit Upside Down, ale bude to úplně jiný song - s názvem Stamp on the Ground a původně měl už vyjít v průběhu dubna. Údajně se prý objevilo nějaké zdržení s remixy a vydavatelství Zooland už připravuje nové datum vydání.

Každopádně je v tuto chvíli již známo, že se mezi remixy objeví verze od němce Tobiase Leidenreitera, který si říká Megastylez. Natočen už je také videoklip, točil se v Kolíně nad Rýnem v produkci DHX STUDIOS, kteří už mají za sebou klipy pro Maniana, R.I.O., Cascadu nebo Baracudu.

Aktualizováno: na Youtube si tuto novinku můžete poslechnout v Megastylez remixu.

Aktualizováno: dne 14. 6. bylo zveřejněno oficiální video v HD kvalitě.

Aktualizováno: song vyjde 22. 6. na kompilaci Clubland 15.


Lukáš | 30. 5. 2009 16.54 | Aktualizováno: 14. 6. 2009 19.45 | 5142× | RSS: 55×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. ToLa - 17. 6. 2009 7.22
    Sice Naprostá kopie Manian - Welcome to the club, ale je to pecka jak hrom!

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény