Infinity - Samotná na italském rádiu!


Toto oznámení nepatří ani tak do novinek, ale je to spíše taková kuriozitka :-). Na italském internetovém rádiu http://italiandancenetwork.com/ si nyní můžete poslechnout i český song od skupiny Infinity, jehož název je Samotná. Je to k neuvěření, kde se na tomto rádiu objevil český song. Že by už konečně česká taneční hudba za něco stála :-) A všimli by si jí i v zahraničí :o))
Jinak si budete moci poslechnout v 19:00 tento pátek na rádiu italiandancenetwork.com nový song od Danijay - L'Impazienza (Canotta Version).



Autor: Bulva | 6. 7. 2006 0.00 | 3810× | RSS: 0×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Funny_Money - 16. 5. 2008 23.22
    Tak Infinity - Samotná byla dnes večer opět přidána do playlistu na IDN (Italian Dance Network). Takže můžete znovu requestovat.

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény