IDJ.cz — server pro příznivce elektronické hudby

IDJ.cz server pro příznivce elektronické hudby

DJové, producenti, MCs a další tvůrci elektronické hudby mají nový prostor pro prezentaci, komunikaci a výměnu informací. Také fandové elektronické muziky rozhodně nepřijdou zkrátka. Pro všechny zmíněné byl totiž spuštěn nový server IDJ.cz.

Jedná se komunitní server, který umožňuje prezentovat umělcům svoji tvorbu; skladby jsou přehrávány přes komfortní flash player. Dále si mohou uživatelé do profilů nahrát své fotografie, DJsety nebo videa a diskutovat nebo komunikovat s přáteli pomocí vnitřní pošty. Ze sekce dates se automaticky generuje kalendář akcí.

Server je ve fázi beta verze a průběžně jsou doplňovány další funkce a moduly. Již nyní ale server zaznamenal především mezi DJ komunitou velký úspěch — databáze obsahuje cca 500 skladeb a přes 800 odkazů na DJ sety.

Se serverem IDJ.cz dostali DJové možnost jak mezi sebou komunikovat, ale také jak o sobě dát vědět; nemusí nyní pracně připravovat svoje vlastní stránky, vše je již na idj.cz připraveno, stačí zadat data a uživatel automaticky získává adresu www.idj.cz/jmeno_uzivatele.

Neváhejte a vyzkoušejte IDJ.cz, ať už jako uživatelé poslechem vaší oblíbené hudby nebo jako umělci na svoji prezentaci, komunikaci se spřízněnými tvůrci či fanoušky.

(citováno z tiskové zprávy idj.cz)


Autor: Lukáš | 11. 10. 2007 8.47 | 2825× | RSS: 6×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény