Hitparáda ITDC na SoundCloudu!

Hitparáda ITDC je na SoundCloudu!

Hitparádu Italo Dance Chart můžete počínaje tímto týdnem poslouchat pravidelně i na SoundCloudu, kde bude vždy v pondělí (tedy po odvysílání premiéry na všech rádiích) vyvěšeno aktuální vydání. Celou hitparádu je možné si i stáhnout, a to v plné kvalitě 192 kb/s! Dvě hodiny italské taneční muziky si tedy můžete znovu vychutnat naprosto kdykoliv. Malý přehrávač pro poslouchání je umístěn i přímo na ITDC.CZ.

Hitpráda také v poslední době dostala nové logo (vidíte jej tady v článku), které zpracovala Petra Marečková. A nezapomeňte hitparádě fandit i na Facebooku na http://fb.com/italodancechart.


Autor: Lukáš | 14. 11. 2011 10.43 | 3291× | RSS: 29×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Mili - 20. 11. 2011 14.06
    Super nápad

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény