Hitparáda ITDC na Free rádiu končí

Hitparáda ITDC na Free rádiu končí

Po víc než 4 letech vysílání už hitparádu Italo Dance Chart neuslyšíte na jejím dříve "domovském" Free rádiu. Už od poloviny srpna se odmlčela i na rádiu Hubajda. To však bylo z důvodu téměř nulové poslechovosti rádia a navíc se i sami provozovatelé chystají tento projekt ukončit.

Ale zpět k Free rádiu. Původně jen internetová hitparáda s poměrně hodně amatérským zvukovým zpracováním zněla v éteru poprvé 5. července 2008. Předchozích 39. internetových vydání se "vynulovalo" a začalo se úplně od začátku. K názvu hitparády se přidal přívlastek "Top 25" a nejdřív hrála v sobotu od 21 hodin a později o den dříve ve 22 hodin, v posledním roce pak v neděli v 19 hodin (a premiéra se přesunula na ClubRadio.cz). I po mém odchodu z Free rádia kvůli neshodám na začátku roku 2011 (tedy po dvou a půl letech) zůstala hitparáda zachována. Až po dalším více jak roce a půl (celkem víc než 4 letech) a po dohromady 215 odvysílaných vydáních se s Free rádiem loučí. I tak tam ale vydržela poměrně dlouho vzhledem k tomu, že už přes rok působím na konkurenčním rádiu. A pokud se tedy ptáte po důvodu, tady je v neupravené podobě, jak mi přišel 31. srpna 2012 těsně před polednem:

Ahoj Lukáši, jak už si se možná dozvěděl, od 1.9. jsem novým programovým ředitele Free Rádia a jako takový jsem se rozhodl k několika změnám ve vysílání.
Vzhledem k tomu, že nám už ITDC mnoho nepřináší a jsme jen dalším rádiem z mnoha, kde si to mohou poslechnout v repríze, chci poděkovat za dosavadní spolupráci a od 1.9. ji ukončit.
Posluchači kteří budou chtít ITDC si ji určitě najdou na jiném rádiu.
Roman Koloděj
_____________________________________________________________________________
Roman Koloděj | programový ředitel

Jak se říká - všechno jednou končí. I přes všechnu hořkou pachuť, se kterou mám své poslední měsíce na konci roku 2010 ve Free rádiu spojeny, musím Free rádiu poděkovat za spolupráci a především Martinu Kaminskému, který vysílání ITDC v roce 2008 umožnil.

Hitparáda ITDC však dál pokračuje! Vysílá ji internetové ClubRadio.cz a trenčínské Melody FM společně s jejich internetovým projektem rádia Go Deejay. Věřím, že si k ní cestu najdete a "přeladění" rádia bude jen to nejmenší. Všechny časy vysílání najdete na ITDC.CZ.


Autor: Lukáš | 31. 8. 2012 10.00 | 9259× | RSS: 5906×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény