Gigi D'Agostino má stále stovky tisíc fanoušků

Gigi D'Agostino bojuje s vážnou nemocí

V půlce ledna jsme informovali o tom, že Gigi D'Agostino bojuje s vážnou nemocí a doufá, že mu letošní rok dodá klid a sílu. Ani po necelých dvou měsících není jasné, co přesně se Gigimu loni v září stalo. Jedinou aktualitou je, že na Gigiho webu už nejsou žádné termíny vystoupení, takže informace o akci v Litvě 26. února tam zůstávala asi jen z dřívějších dob.

Aktuání situace ale ukázala, že Gigi je stále velmi známý i v Česku. V první polovině února jsme měli v jediný den téměř 2000 návštěv, a to od lidí, kteří na Googlu a Seznamu hledali aktuální informace o Gigim. Ale to jsou stále malá čísla, protože přímo na Gigiho FB má jeho fotka s chodítkem více než čtvrt milionu reakcí, přes 40 tisíc podpůrných komentářů a téměř 13 tisíc sdílení.


Autor: Lukáš | 3. 3. 2022 10.08 | 2699× | RSS: 4×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Miloš - 2. 4. 2022 13.00
    Radio Kiss jeden cely den venovalo Gigimu na jeho podporu, mozna proto si lidi houfne hledalo co mu je. Protoze se tam samozrejme o tom mluvilo

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény