Gigi D'Agostino bojuje s vážnou nemocí

Gigi D'Agostino bojuje s vážnou nemocí

V druhé půlce prosince loňského roku napsal Gigi D'Agostino na svůj Facebook, že už několik měsíců bojuje s vážnou nemocí, která ho hodně zasáhla. Nenapsal konkrétně, o co jde, ale prý je to neustálá bolest, která ho hodně oslabila, ale dál bojuje a nevzdává to. Těší ho, že mu lidé píšou a přejí vše dobré – dodává mu to sílu.

V půlce ledna, tedy o měsíc později, už celá situace dostává konkrétnější obraz, Gigi totiž znovu napsal na svůj Facebook a zároveň přiložil fotografii, kde jde opírajíce se o chodítko. Píše k tomu, že doufá, že mu letošní rok dodá trochu klidu a síly.

Podle jeho aktivity to vypadá, že se dostal do problémů v druhé půlce září 2021. 17. září ještě stihl vydat novinku One More Dance, kterou společně s ním udělali Luca Noise a Marnik.

Na informaci, co přesně se stalo, stále čekáme. Jakmile to zjistíme, dopíšeme to sem. Přímo na Gigiho webu je informace, že se 26. února zúčastní akce ve městě Kaunas v Litvě.


Autor: Lukáš | 15. 1. 2022 17.24 | 5012× | RSS: 5×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény