Gabry Ponte představil videoklip k novince Skyride

Gabry Ponte představil videoklip k novince Skyride

Už v průběhu června pustil do světa Gabry Ponte svůj hit pro letošní léto s názvem Skyride. Dnes bylo představeno i video k songu, které navazuje na v dubnu nově spuštěné stránky Gabryponte.com. Ty Gabry na svém Facebookovém profilu popsal slovy „MuTaTioN iS CoMpLeTe . . . HaLf HuMan/HaLf DJ“.

Ve videoklipu je Gabry jako robot ve světě lidí pronásledován, a společně s ním utíká i krásná dívka, která jej na konci klipu probudí paměťovým modulem, který ji Gabry předal předtím než „dosloužil“. V klipu je spousta počítačových futuristických efektů, jež jsou provedeny vskutku brilantně.

Song byl nahrán za příspění trojice britských producentů Antona Powerse, Tima Condrana a Scotta Rossera, kteří pod přezdívkou Cahill dělají remixy i pro známé světové interprety (Lady Gaga, Cascada, Agnes, Inna, Robbie Williams, Taio Cruz, Chris Brown, Enrique Iglesias ft. Pitbull). Po spolupráci se zpěvačkou Mayou Days na hitu Sexy DJ i tentokrát vokály nazpívala americká zpěvačka, Newyorčanka Zhana Saunders

Podívejte se na celý videoklip:


Autor: Lukáš | 15. 7. 2011 16.00 | 3483× | RSS: 64×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény