Gabry Ponte má nový web a novou doménu

Gabry Ponte má nový web a novou doménu

Gabry Ponte před pár dny spustil zbrusu nový web na zbrusu nové adrese — gabryponte.info. Samozřejmě se na jeho stránky dostanete i pomocí starých adres gabryponte.it a gabryponte.com.

Na novém webu naleznete obvyklé sekce, na které jste byli zvyklí ze starých stránek — biografii, videa ke stažení, tracklisty z Gabry2o — a nově také Gabryho vlastní fórum (dříve jej měl jen v rámci Blisscorporation), kde se můžete zaregistrovat a psát si s jeho ostatními fanoušky. Dále můžete Gabrymu poslat vlastní demo nebo si poslechnout všechny jeho aktuální novinky.


Autor: Lukáš | 27. 6. 2007 15.30 | 2702× | RSS: 119×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Tobolka - 27. 6. 2007 16.50
    Doplnil bych, ze domena gabryponte.info odkazovala na rakouske stranky gabryponte.at, nyni vsechny odkazy miri na jedny jedine stranky. Tyto stranky mneni velmi casto svuj vzhled, nespise se doladuje finalni verze

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény