Gabry Ponte chystá několik novinek

Gabry Ponte chystá několik novinek

Gabry Ponte přichystal na začátek letošního roku hned několik novinek. Ty můžete už několik týdnů slýchávat v jeho pořadu Gabry2o na m2o.

  • Gabry Ponte & DJ Paki - Joga (ukázka) — společná práce Gabryho s DJem Paki, se kterým připravuje pořad Gabry2o.
  • Nightshifters - Somebody Told Me (Gabry Ponte Remix) (ukázka) — naprosto vynikající bomba od Nighshifters (kteří Gabrymu remixovali The Point of No Return) (v původní verzi od The Killers) v ještě lepším Gabry Ponte remixu!
  • MLA - Screams in the night (Gabry Ponte Remix) (ukázka) — houseový remix houseového válu od Molelly (od toho písmena MLA), je už teď k dostání na Self.it.
  • Andrew See - Special Groove (Gabry Ponte Remix) (ukázka) — skrečovací úchylárna v Gabry Ponte remixu, je už teď k dostání na Dancerii.

V Gabry2o můžete taky poslouchat další vynikající novinku „Don't Say It's Over“. Každý všední den Gabry po půl sedmé pouští svá aktuální proma.


Autor: Lukáš | 24. 1. 2008 22.29 | 3301× | RSS: 5×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. pavel g. - 4. 2. 2008 9.15
    ty dvě poslední ukazky vvypadají fakt dobře:)

    odpověz
  2. DJ Michael J. - 11. 2. 2008 9.02
    Hele Pavlík má taky konečně dobrej nazor:-)hihi

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény