Francouzští Pakito míří v srpnu do Česka!

Francouzští Pakito míří v srpnu do Česka!

Francouzský projekt Pakito, za kterým stojí DJ a producent Julien Ranouil a skladatel MC Manu, má za sebou obrovské evropské hity jako Living on Video (2006), Moving on Stereo (2006) nebo Are U Ready (2007). Ke konci srpna je přijede představit do Česka druhá polovina této dvojice — MC Manu, a to ve svém hodinovém živém vystoupení. Akce se uskuteční pod širým nebem už 23. 8. na diskotéce Oáza ve Vojkovicích (jižně od Brna).

Ostatními částmi večera vás budou provázet DJové P.M.C. a Fanatic. Podle stránek klubu se můžete těšit na na zvukový systém o výkonu 25 KW, světelné efekty, go-go tanečnice, pět barů, klubový taneční parket nebo noční koupání přímo na párty — v případě nepříznivého počasí se vše uskuteční v klubu a na venkovních terasách, tam však už bude omezená kapacita a upřednostněni budou majitelé lístků z předprodeje.

Lístky si můžete zakoupit v předprodeji do 2. srpna za 99 Kč na pokladně klubu, později pak za 130 Kč, a to na stejném místě nebo v brněnském kulturním centru BKC na ulici Běhounské 17 naproti pasáži Typos. Na místě pak za vstup zaplatíte 150 Kč. Zároveň ale můžete i lístky na Pakito vyhrát, informace najdete na webu diskotéky.

Diskotéku najdete na Brněnské ulici ve Vojkovicích — mapa.

Zdroje:

Autor: Lukáš | 31. 7. 2008 13.00 | 2364× | RSS: 3×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény