Floorfilla bude v listopadu v Praze!

Floorfilla bude v listopadu v Praze!

Už teď v květnu se v Praze připravuje velký festival Millennium explosion, který se uskuteční ke konci listopadu. Rádio Kiss přiveze do O2 areny hvězdy z přelomu tisíciletí. Bude to 4hodinová akce dne 25. listopadu 2023. Předprodej vstupenek odstartoval přesně rok před akcí, tedy již 25. 11. 2022, a to v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Informace najdete na webu vytvořeném pro tuhle akci: 2000millennium.com.

Hlavně tady sledujeme projekt založený 25 lety: Floorfilla, tedy dvojici DJ Cerla a Momo B. Kromě něj vystoupí i další známá jména: Inna, Cascada, DJ Antoine, Groove Coverage, Panjabi MC, Alice DJ, Loona, Shaun Baker, Jan Wayne nebo Shaun Baker a další! Drtivou většinu interpretek a intepretů byste měli znát. Víc než deset z nich se představí v jeden večer na jednom pódiu v největší domácí hale. Radio Kiss zve na Millennium Explosion do O2 areny, což bude cca patnáct tisíc fanoušků hudby z přelomu tisíciletí.


Autor: Lukáš | 20. 5. 2023 8.04 | 263× | RSS: 5×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény