Eiffel 65 na pražském festivalu 90s Explosion

Eiffel 65 na pražském festivalu 90s Explosion

Partnerský hudební web Dancemag.cz překvapivě informuje o festivalu v Česku, kde vystoupí Eiffel 65! A stane se tak už zítra, v sobotu 20. května! Píšou zhruba tohle:

V květnu 2023 ovládne holešovické výstaviště v Praze největší devadesátkový festival v Evropě. Mezi největší hvězdy patří legendární italská skupina Eiffel 65 či dánsko-norská skupina Aqua. Legendárních hvězd bude ale mnohem více!

V sobotu 20. května se v Praze uskuteční 90s Explosion festival, což je největší devadesátkový festival ve střední Evropě. Na jednom pódiu uvidíte a uslyšíte legendární hvězdy této dekády, jako jsou: Aqua, Eiffel 65, Dr.Alban, East17, Snap!, No Mercy, Five, Londonbeat, Black Box, Down Low, Maxx, 2 Brothers On The 4th Floor a Mr.President Fka Layzee.

90s Explosion festival je unikátní událost. Světová show s největšími ikonami devadesátkové doby, která vám připomene nezapomenutelné hity, na které jste tančili na diskotékách nebo poslouchali v rádiu. Připravte se na cestu zpět do minulosti plnou energie, nostalgie a zábavy.

90s Explosion festival se koná v sobotu 20. května 2023 na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Vstupenky si můžete zakoupit na oficiálních stránkách festivalu, na webu Výstaviště nebo na Ticketstream.cz.


Autor: Lukáš | 19. 5. 2023 14.00 | 348× | RSS: 3×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény