Eiffel 65 končí spolupráci s BlissCo

Be Angel

Po 14. letech vzájemné spolupráce odchází Eiffel 65 od BlissCorporation. Maurizio a Gianfranco se tak rozhodli proto, aby mohli lépe jít novým uměleckým a obchodím směrem (nové album vyjde v Itálii již brzy). To znamená, že začnou vystupovat pod novým názvem, který však ještě není znám.


Samotný název Eiffel 65 ale s největší pravděpodobností ještě není zapomenut, jamile budou totiž dokončeny všechny nové songy projektu Karmah (song Just Be Good To Me obrovsky rotuje i na českých rádiích), mohli by pod ním znovu začít produkovat Gabry Ponte a Roberto Molinaro - z toho vyplývá, že se určitě ještě máme od Eiffel 65 na co těšit, i když ne v původním seskupení.


Část fóra BlissCo, jenž je určena pro Eiffel 65, zůstává nadále otevřena. A podle vyjádření BlissCo jim všichni přejí do budoucna jen to nejlepší.


Autor: Lukáš | 19. 5. 2006 14.52 | 6337× | RSS: 41×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Bulva - 21. 5. 2006 11.05
    Mno to bude zajimave. Eiffel 65 uz nikdy nebudou takovi, jako kdysi, ale spoluprace Gabryho a Roberta Molinara by mohla prinest zajimavou music. A co si budeme nalhavat, urcite to bude muzika trosku tvrdsiho razu, nez bylo posledni cd-cko Eiffel. Ale doufam,ze to nedopadne, jako trapny projekt Karmah, jehoz singl Just Be Good To Me je sice hran v radiich a oblibeny, ale je to trapna a ne moc povedena cover verze songu, ktery byl puvodne slozen pro osobu, ktera zemrela. Ale snaha se ceni, doufejme, ze Karmah i Eiffel 65 budou mit nove songy lepsi.

    odpověz
  2. Lukáš - 22. 5. 2006 21.35
    Souhlasím, složení Gabry a Roby by mohlo být zajímavé...

    odpověz
  3. Yeseteer - 6. 6. 2006 21.17
    NO já se zastanu Karmahu...neznám tenhle song v jiné verzi (a tím to asi bude), ale to co koluje po českých rádiích :) je přesně podle mého gusta a fakt se mi to líbí...Jinak ad Eiffel - GoodLuck

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény