Eiffel 65 chystají návrat!

Eiffel 65 chystají návrat!

Téměř na den přesně 4 roky nefunkční webové stránky a bezmála 5 let nečinnosti. To je výčet působení jedné z nejslavnějších skupin na přelomu století - Eiffel 65 - za posledních několik let.

Nyní je ale vše jinak. Od 18. června opět fungují stránky Eiffel65.com, podle kterých jsou v přípravě 4 nové songy - všechny jsou zatím v raném stádiu tvorby a budou od sebe navzájem odlišné. Jestli na nich spolupracuje i Gabry Ponte (ten měl původně dále na projektu Eiffel 65 spolupracovat s Robertem Molinarem), který v roce 2005 skupinu opustil, nebo jen duo Maurizio Lobina a Gianfranco Randone, to už web neuvádí. Aktualizováno: na nových hitech pracuje původní trojice včetně Gabryho Ponte.

Tito dva si totiž v roce 2006 založili vlastní projekt Bloom 06, pod jehož hlavičkou vydali 2 alba, několik EP singlů a remixů. Nejdřív zcela otočili od hudebního stylu Eiffel 65 a dělali spíše popovou muziku, už v roce 2007 se ale nechali slyšet, že jim taneční muzika chybí, a tak se postupně i z Bloom 06 stal projekt dělající kvalitní taneční muziku. Co na nás ale chystají teď, to se zatím nechme překvapit.

Na nových stránkách se můžete stát fanoušky na Facebooku nebo Twitteru, sledovat jejich MySpace a YouTube, ale také komunikovat s ostatními fanoušky v novém fóru. Že je o návrat Eiffel 65 zájem, svědčí i to, že v době psaní článku jsou stránky absolutně přetíženy a téměř se nenačítají.


Lukáš | 20. 6. 2010 12.10 | Aktualizováno: 28. 6. 2010 23.52 | 2541× | RSS: 7×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. Adabriel - 18. 11. 2010 22.44
    parada doufal sem ze to jednou příde :)

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény