Dancemag.cz: nový portál o taneční muzice

Dancemag.cz: nový portál o taneční muzice

Partnerská stránka Dancemussic.tk se během září změnila na hudební portál Dancemag.cz. Co vám, návštěvníkům, tahle změna vlastně přinese, na to jsem se už zeptal autora webu Milana Poláka:

Co tedy web návštěvníkům přinese nového oproti dancemussic.tk a v čem se liší?

Takže hned na úvod bych chtěl pozdravit všechny čtenáře jak italo.cz tak i magazínu dancemag.cz. Nový web byl spuštěn, aby nahradil náš bývalý magazín dancemussic.tk, který po více jak pěti letech svého provozu neprošel téměř žádnou zásadní obměnou. Nový web se od toho původního liší pro čtenáře hlavně po vzhledové stránce, který je teď modernější a hlavně pro čtenáře přehlednější. Další změna, která nás ke změně vedla, bylo značně nevyhovující administrativní prostředí. Nyní je psaní článků rychlejší a komfortnější.

To znamená, že nechystáš žádné obsahové novinky?

To samozřejmě ne. Hned od prvního dne spuštění magazínu bylo vidět několik zásadních změn, co se obsahu týče. První viditelnou změnou byla sekce Videa, kde publikujeme přehled těch nejzajímavějších videí a aktuální videoklipy, které by si návštěvníci neměli za žádnou cenu nechat ujít. Další novinkou jsou i Rádia Live, která v minulé verzi sice byla, ale byla obsažena v našem nově spuštěném webu, nově spuštěném webu, který se sice velice rychle uchytil, ale vzhledem k náročné administraci jsme se rozhodli vývoj webu pozastavit a přejít na alternativní řešení. Nyní jsou v sekci Rádia Live pouze kvalitní rádia hrající taneční hudbu. Nově je k dispozici přehled zajímavých pořadů, které by si návštěvníci neměli nechat ujít. Rádia a přehled pořadů budeme samozřejmě ještě i nadále doplňovat. Další novinkou je největší databáze profilů / oficiálních stránek interpretů, hrajících jenom taneční muziku. Databáze byla obohacena o profily na MySpace, Youtube a stránek fanoušků. Co se týká budoucnosti, máme v plánu foto z akcí, sety, profily a další novinky.

Na jaké hudební styly se web bude převážně specializovat?

Stránky povedeme i nadále ve stylu elektronické taneční hudby. Vyznavači stylů Dance, Euro Dance, Handz Up, Disco House, Funky House, Electro, Trance, Rave, Italo, Jumpstyle se budou u nás cítit jako doma.

Najdou u tebe návštěvníci něco, co jinde ne? :-)

Spíše co návštěvníci nenajdou jinde, najdou u nás!:-))

A jaké jsou s portálem plány do budoucna?

Chtěli bychom udělat plnohodnotný komunitní portál vyznavačů elektronické taneční hudby. V zahraničí jsou tyto portály zcela běžné, u nás zatím zcela nerealizovatelné. Dále bychom se chtěli někdy v budoucnu stát pořadateli akcí nebo se na nich alespoň nějakým způsobem podílet. Zkušenosti s pořádáním partys máme, momentálně domlouváme/hledáme místa. O dalších plánech se ale raději už zmiňovat nebudu, neboť by se nesplnily :-). Však to znáte :-).

Díky za rozhovor a hodně štěstí!

Také děkuji, pěkný den :-)).


Autor: Lukáš | 14. 10. 2008 17.00 | 2483× | RSS: 12×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény