ClubRadio.cz mění zvukový obal a spolupracuje s Alfa.cz

ClubRadio.cz mění zvukový obal a spolupracuje s Alfa Computer

Internetové rádio ClubRadio.cz, které každý týden v neděli a v úterý vysílá hitparádu Italo Dance Chart, v průběhu března začalo spolupracovat se známým internetovým obchodem s počítači a elektronikou ALFA.cz. Díky tomu bude nyní přinášet nové soutěže, tipy na akční nabídky nebo speciální slevy pro své posluchače.

Květen pak přinesl zcela nový zvukový obal, upoutávky tematických pořadů, staniční hlas i strukturu pořadů. Zbrusu nový zvukový obal pochází z renomovaného hudebního studia SoundART. Lukáš Janků, který z většiny postupně vytvořil původní obal, nyní bude připravovat pravidelné hitmixy s aktuálními songy. Ty už nyní můžete slyšet několikrát denně ve vysílání.

Struktura pořadů prošla jen drobnou změnu v názvech pořadů, a to pouze v časech, kdy nehrají žádné tématické pořady. Ve všední dny mezi 7. a 12. hodinou bude vysílán pořad Dopolední nášup, mezi 13. a 18. hodinou pak pořad Odpolední jízda. V sobotu a neděli odpoledne na posluchače čeká pořad Nejlepší výběr taneční muziky po celý víkend. Hitparádu Italo Dance Chart můžete poslouchat stále ve stejných časech, tedy v premiéře v neděli ve 20 hodin a v repríze v úterý ve 22 hodin.


Autor: Lukáš | 17. 5. 2011 18.39 | 2314× | RSS: 5×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény