Bloom 06 - novinky z jejich tvorby

Bloom 06 - novinky z jejich tvorby

Máme tu dobré zprávy pro všechny příznivce bývale partičky nazývané Eiffel 65, kterou před pár lety opustil Gabry Ponte a dal tím vzniknout novému projektu Bloom 06. Dost tedy opakování historie. Nyní se pojďme podívat, co pro nás Bloom 06 přichystali nového a co se změnilo od vydání jejich debutového alba "Crash Test 01".

Změnilo se toho doopravdy hodně. Zaprvé se Bloom 06 dali na dráhu takzvaných remixérů. A přivedli na světlo hudebního světa dva remixy písní, o kterých se podrobněji zmíním později. Teď se hlavě zmíním o tom, že pro nás chystají nové album, o kterém začínají pomalu prosakovat informace. Zatím víme, jak se bude nové album jmenovat. Bloom 06 se s názvem moc netrápili a nazvali ho stejně jako první album, změna byla provedena pouze v koncovce, která nyní nese název 02, čili album se bude jmenovat "Crash Test 02". A jak sami Bloom 06 uvedli, tak mají doslova hlad po dance music. Takže se možná můžeme těšit, že jejich nové album bude více stylu italodance a né jako předchozí album, které bylo spíše laděno rytmicky a pisně byli spíše pomalejšího rázu. Sami Bloom 06 tvrdí, že BPM je na jejich novém albu o poznání rychlejší. Dále jsme zjistili, že na albu bude celkem 10 tracků, které jsou již víceméně hotové. Z těch bude 6 v anglickém jazyce a 4 v italštině. Dokonce víme, že Bloom 06 mají hotových 14 tracků a prý jich bude víc, ale vyberou jen některé, a další si prý nechají na další album. Album bude také rozdělěno na dvě části. Bloom 06 tyto dvě části přirovnávají ke stranám mince — první má být tmavá strana mince a druhá bude logicky ta světlá strana mince. To je zatím vše, co o albu "Crash Test 02" víme, pokud prosáknou nové informace, tak Vám samozřejmě nic neunikne, jelikož to ihned zveřejníme na našem webu.

Další informace se budou týkat remixů dvou letních italských hitů. Prvním z nich je Vasco Rossi – Basta Poco (Bloom 06 Remix). Ten by měl být za pár dní vydán pod křídli vydavatelství EMI (the emilian rocker’s record label) ve dvou verzích — radio a extended. Druhý ohlášený remix se týká písně "Un Kilo" od známého zpěváka Zucchera. Tato píseň má vyjít pod Universal. A jak Bloom 06 slibují, ma jít o velký letní hit. Tak se necháme překvapit.


Autor: Bulva | 10. 8. 2007 10.32 | 2587× | RSS: 11×

Diskuse:

Autoři webu nenesou ŽÁDNOU zodpovědnost za uvedené komentáře. Ty v žádném případě nevyjadřují stanovisko webu (výjimkou je komentář některého z adminů) a nejsou nijak selektovány (výjimku tvoří účelný spam, neslušné příspěvky, napadání a hloupé pořvávání, naprosté nesmysly nebo odkazy na warez).
  1. jeffrey jey - 14. 8. 2007 16.07
    Jen tak dal Bloomaci

    odpověz

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény