Benny Benassi v Brně na Kingdomu

Na celkem 12tis metrech čtverečních (pro představu – dvě fotbalová hřiště, nebo celkem 15 tenisových kurtů) Pavilonu V na Brněnském výstavišti se představí producenti a Djs z celého světa, od Belgie, Anglie, Itálie, Brazílie, až po českou republiku. Výběr interpretů je zvolen tak, aby si každý návštěvní tohoto indoor festivalu hvězd přišel na své, a nechal tak lahodit svému uchu.

Postava, která se stala hlavním tahounem KINGDOMU je producent a Dj pan CJ BOLLAND z Belgie za asistence svého osobního Mc-ho, baviče a showmana - MC SCREEN. Neapolský zvuk bude prezentovat postava do nebe vychvalovaná za sve djské a producentské počiny (práve vychází jeho další deska) ,který stoji také za pseudonymem Gaetek, mistr řemesla GAETANO PARISIO. Další Italské barvy bude hájit tvůrce oblíbeného singlu SATISFACTION – Benny Bennasi , držitel prvního místa francouzské a německé oficiální dance chart, a to v live projektu za přítomnosti Bennasiho osobní vokalistky Violety jako THE BIZ – BENNY BENASSI LIVE SHOW!. Bennyho live show máte možnost slyšet a vidět převážně ve videoklipech na MTV a poprvé v české republice právě 10.12.2004 v Brně.


Autor: Lukáš | 22. 11. 2004 0.00 | 3285× | RSS: 0×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény