Alexia feat. Bloom 06 “We is the power”

ALEXIA feat. BLOOM 06 “We is the power”

Dvojice hudebníků Maurizio Lobina (Maury) a Gianfranco Randone (Jeffrey) známá pod názvem Bloom 06 přichází s novým singlem. Jedná se o duet se zpěvačkou Alessií Aquilani (Alexia).

Nápad na duet právě se zpěvačkou Alexií vznikl v době společného koncertování po Itálii. Jde o píseň s názvem “We is the power”, což je anglická verze písně “Il Branco” z připravovaného alba Alexie. Toto album vyjde v průběhu akce Sanremo Festival 2009.

Původní verze “Il Branco” je spíše metalová a určená především pro italské posluchače. Bloom 06 přeložili a upravili text do angličtiny. Dále vytvořili hudební podklad ve stylu electropopu. Po té následovalo nahrání anglických vokálů, o které se postarala právě Alexia, v “Blue House Studio”, které patří Bloom 06. Nakonec následoval mastering a vzešla z něj poměrně povedená finální verze, kterou můžete slyšet na oficiálním MySpace profilu Bloom 06 (http://www.myspace.com/bloom06).


Autor: Bulva | 7. 3. 2009 16.32 | 2461× | RSS: 4×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény