150. ITDC bude i jako videomix

150. ITDC bude i jako videomix

Hitparáda Italo Dance Chart oslaví tento víkend již své 150. vydání. V rámci něj bude celá dvouhodinovka sestavena i ve formě videomixu, který budete moct během víkendu zhlédnout na Facebooku hitparády nebo si ho rovnou celý stáhnout. "Přemýšlel jsem, jak vhodně oslavit 150. vydání ITDC, ale nechtěl jsem dělat něco na způsob výroční hitparády. Nakonec to vypadalo, že nic speciálního nebude, ale pak mě to náhodou napadlo, když jsem si chystal mikrofon a vedle něj byla položená kamera. Hned jsem si vzpomněl na různé videomixy a říkal si, že bych mohl zkusit taky něco podobného udělat," říká Lukáš Janků, autor a moderátor hitparády Italo Dance Chart.

Video verze bude úplně stejná jako ta, která poběží v rádiu, jen k ní bude navíc obraz - a ten bude složen nejen z klipů songů, ale i z natočených vstupů. Na malou „upoutávku“ se můžete podívat na Facebookovém profilu ITDC.


Autor: Italo.cz | 23. 5. 2011 23.41 | 2535× | RSS: 45×

Komentář Jméno:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici pět:
Zaškrkněte prosím tuto kolonku:
Napsal LJ v letech 2004–2024. Design splácal Bulva v roce 2007. Přebírání jakýchkoliv částí webu je podmíněno naším souhlasem.

RSS

DanceMAG.cz - To nejlepší z taneční scény